Send me a QUESTION!

Would you like to know anything about training at home, heathy eating habits or losing weight? I would gladly answer you! Just leave me your question and e-mail HERE! (click on) 🙂 Thanks!

 

SAADA MULLE OMA KÜSIMUS!

Uus aasta on täies hoos. Jõulud olid magusad ja jätsid oma jälje. Aga sellest pole hullu, sest alati on võimalik end kätte võtta ja saledaks süüa + trimmi treenida. Ja muidugi on trimmis kehas ka terve ja rõõmus vaim!

Sellega seoses tekkis mul mõte teha väike küsitlus, ennem  kui ma siin tervislikke nõuandeid puistama hakkan… Ole nii hea ja klikka allolevale lingile ning vasta ühe-kahe-kolme küsimusega mulle, mida SINA tahaksid teada KAALU langetamise, TOITUMISE ja/või TRENNI tegemise kohta? Jäta mulle oma meil ja ma vastan sulle!

 

KÜSIMUS(ED) KIRJUTA PALUN SIIA (klikka peale). 

Aitäh!

Suurepärast jaanuarikuu jätku – tuult tiibadesse, puuvili põue ja naeratus suule!

🙂